Kraví hora lidem

31.08.2018

Kraví hora lidem

Spouštíme náš vysněný dobročinný projekt Kraví Hora lidem, který ve své prvotní fázi otevře zbrusu nové veřejné hřiště, modří už vědí, na Kraví Hoře. Při slavnostním otevření nebude chybět kopa zábavy a skvělého programu.

Protože jsme se na tento projekt hodně dlouho těšili a poctivě připravovali, chceme jej předat veřejnosti s plnou parádou. Otevřeme workshopy pro děti i dospělé, bude hrát hudba, pivo poteče proudem a na své si přijdou i milovníci gastro specialit. Vystoupí klaun Čiko, Lovemusic DJs, Léčivé tóny, pro všechny bude připraven fotokoutek Instax s možností vyhrát Instax mini 9, sportovní program, umělecké i zábavné úkoly pro malé i velké. Jako třešnička na dortu bude bleší trh Dobrá Karma s podnadpisem Pro jednoho odpad, pro jiného poklad.

Projekt Kraví Hora lidem bude pokračovat dalším fázemi, ve kterých se pro veřejnost otevřou a spustí další fantastické projekty, ale to zatím necháme pod pokličkou.

Přijďte s dětmi, přáteli, prarodiči i zvířecími mazlíčky ať spolu vytvoříme skvělou atmosféru plnou nezapomenutelných okamžiků. A pokud můžete, tak nám tam nahoře zamluvte pěkné počasí 🙂